Produktioner

A-ONE PRODUKTION AB

VI ÄLSKAR LJUD

Våra produktioner

 

Bland våra uppdragsgivare märks framförallt Sveriges Radios olika kanaler samt Acast, men vi har även producerat en GPS-styrd audio guide till Taxi Stockholm och gör kontinuerligt publika evenemang som P3 Älskar, Sommartoppen och andra scenshower.

Spår

 

2015 startade Anton Berg och Martin Johnson podcasten Spår. Satsningen är unik i Sverige och bygger på undersökande journalistik kring omdebatterade rättsfall.

 

Spår spelade en central roll när Kaj Linna friades efter 13 års fängelsestraff för mord. Programmet har prisats både internationellt och nationellt.

 

Mer information hittar man på Spårs officiella webplats.

P3 Älskar

 

P3 Älskar är kort och gott ett koncentrat av hela P3 under en klubbkväll. En kväll som fylls av P3-profiler, humor och livemusik - och dig såklart!

 

Vi vill festa tillsammans med dig! Varje kväll kommer vara som en liten festival med livemusik, humorakter, P3-profiler, DJ:s och allt annat som hör en spektakulär klubbkväll till. Tanken är att koka ner det som P3 är och står för till en enda kväll.

 

P3 Älskar är i första hand till för dig som är på plats. Men vi sänder också 2 timmar radio från vardera stad som du sedan kan höra i appen, på webben eller i köksradion.

 

 

Operahuset i P2

 

Programmet bygger på programledaren Rickard Söderbergs passionerade förhållande till allt som har med opera att göra och till alla som gillar opera.

 

Rickard Söderberg är en av Sveriges mest kända operasångare, samtidigt som han är allt annat än en traditionell operasångare. Med sina starka ställningstaganden och närvaro i sociala medier, har han blivit något så ovanligt som en folklig operaambassadör.

 

Tillsammans med inbjudna vänner botaniserar han i ett livligt "talkshow"-format kring stora och små frågor inom operans värld - som deltagare inifrån lotsar han publiken till nya insikter och kunskaper utan att för den skull bli en mästrande magister.